PONYBANDEN

Ponybanden er for børn og voksne, som gerne vil benytte vores sted privat. Det kan man gøre ved at få part på en af vores ponyer, eller ved at have egen hest/pony opstaldet.  Fælles er at man som del af ponybanden, hjælper hinanden og giver plads til hinanden. Der skal være plads til børn, unge og voksne, som måske er sensitive, eller har det svært med mange mennesker.

Der er mulighed for undervisning på stedet, og mulighed for at blive kørt til træning i området. Vi har i perioder undervisning i 4H regi, hvor man kan blive forberedt til dyrskuer for børn/unge. 

Vores ponyer er alle af racen welsh. De er rutinerede og giver gerne en god tur. De mindste er kun til mindre børn på op til 40 kg, og de store kan også rides af mindre voksne på op til 75 kg. Oplagt til mor/barn aktivitet.

Det er sjovt at tage welsh ponyerne med til arrangementer i welsh, 4H og m&m regi. Der er noget at forberede sig på op til et stævne, som i øvrigt er "helt nede på jorden". Vores ponyer er trailer vante, så det er hyggeligt at tage afsted.

Herhjemme har vi et trygt miljø. Dejlig stald, vandrefolde og græs. Ridebane, Opvarmet rytterstue m. toilet samt en mindre lade hvor vi kan arbejde med ponyerne i al slags vejr. Vi bor i skridtastand til vandet, og ponyerne nyder at komme derud.

Vi ønsker at vores parter rider ture, trænér lidt grundridning og hygger med horsemanship/jordtræning.

Vi har hverken faste priser eler pligter, men det er ikke et gratis tilbud.

Efter en prøveperiode, taler vi om forventninger og ønsker.