om os

Om Urd & Co.

Virksomheden er startet i 2008. Vores vision er at hjælpe børn, unge og familier til bedst mulig trivsel. Vi tilbyder et rum til personlig udvikling, og har forskellige tilbud til børn og familier. Igennem løbende efteruddannelse og regelmæssig supervision, tilpasses metoder og aktiviteter til vores kunders behov.

Vi henvender os til private, institutioner og kommuner.

Vi tror på, at arbejdet med heste, er et godt supplement til andre terapeutiske og pædagogiske metoder. Mange års erfaringer og studier, er blevet en del af vores metode.

I 2016 er Urd & Co. delvis omdannet til Urd & Co. ApS med CVR nr. 37850985. Urd & Co. ApS drives som en socialøkonomisk virksomhed, og udbyder terapi samt aktiviteter i tilknytning hertil.

 

Dorthe Baggesen f. 1964 Indehaver af Urd & Co. Uddannet psykoterapeut og igang med efteruddannelse i Theraplay ® Tidligere erfaringer fra det private erhvervsliv, og har i en årrække arbejdet som familieplejer. Landmandsdatter og livslang erfaring med heste, både som rytter, opdrætter og eksteriørdommer. Beskæftiget med individuel terapi, undervisning, skriftlige statusrapporter og administration. Koordinerer hesteværkstederne.

nina

Nina Strange f. 1973 Uddannet Rudolf Steiner pædagog og specialiseret i helsepædagogik og socialterapi. Interesse for det kunstneriske og kreative, og for heste. Kan både lide at tage fat i stalden, og at bruge hestene i sit pædagogiske arbejde. Er tilknyttet hesteværkstederne, og tilbyder pædagogisk ridning/omgang med heste.

Bodil Kudsk f. 1957. Uddannet socialformidler med mange års erfaring som ungerådgiver i kommuner. Bodil er tilknyttet som vejleder i vores STU forløb og dagtilbud. Bodil underviser blandt andet i kreative og huslige fag. Hun har ligeledes en stor interesse for pasning af dyr, og er aktiv rytter med passion for islandske heste.

alison2

Alison Hulme f. 1967. Har haft heste igennem hele sit liv, og har stor interesse for pasning og fodring af dyr. Alison vejleder og inddrager de unge i pasning af gårdens dyr.

Niels Helmer Drejer f. 1964. Niels er beskæftiget med fodring og pasning af stald og omgivelser. Niels kan tage fat, og hjælper os gerne med det tunge arbejde.