MEDARBEJDERE

Urd & Co. ApS, Præstetoften 16, Ø. Egesborg, 4735 Mern CVR nr. 37850985


24849339


dorthe@urdogco.dk


Karina Hansen


 

Karina er i øjeblikket praktikant hos os. Hun er uddannet lærer og er en meget erfaren rytter. Senest har hun taget uddannelsen som cool kids vejleder.


 

Karina arbejder med træning af en af vores heste, laver praktisk arbejde og støtter og motiverer såvel elever, som vores deltagere i "dyr & læring".


 

 

Alison Hulme


 

Alison har været ansat hos os siden 2016. Hun blev oprindeligt ansat som dyrepasser. Hun har haft hest igennem hele livet, og ved blandt andet meget om foder.


 

Alison har udviklet sig til at blive en dygtig mentor og vejleder. Derfor kan man således både opleve hende i forbindelse med ridning og "dyr & læring".


Dorthe Baggesen


 

Dorthe er uddannet psykoterapeut med efteruddannelse i blandt andet theraplay. Hun har tidligere erfaring fra erhvervslivet, som familieplejer samt med opdræt af heste. Hun startede Urd & Co. i 2008, og har siden opnået stor erfaring i "dyreassisteret terapi".Dorthes opgaver består af terapi, samtaler og administration/ledelse.


Malene Rasmussen


 

Malene blev ansat som ridelærer i 2017. Hun er siden blevet uddannet holistisk underviser. Hun har selv islandske heste, og er nu også blevet rigtig glad for vores ponyer.


Malene varetager undervisning på hold, og har endvidere ene timer.


Hun tilbyder "holistisk ridning", med fokus på helhed og afspænding for både hest og rytter.


Niels Drejer


 

Niels har været ansat siden 2015. Han hjælper med staldarbejde og andre forefaldende opgaver.


Niels tager gerne morgenfodringen og hjælper til, når noget skal repareres.


 

Susanne Jakobsen


 

Susanne er uddannet pædagogisk assistent, og har været ansat siden 2017. Susanne er primært tilknyttet STU (særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse), men tager også gerne del i "dyr & læring" og alt praktisk arbejde på gården.


 

Susanne er en erfaren "hestepige", og kombinerer gerne denne erfaring i hendes pædagogiske arbejde.


Copyright © All Rights Reserved