INDIVIDUELLE SESSIONER

Urd & Co. ApS, Præstetoften 16, Ø. Egesborg, 4735 Mern CVR nr. 37850985


24849339


dorthe@urdogco.dk


Terapi:


Vi har specialiseret os i metoder, som indeholder meget mere end samtaler. Vi tilbyder et rum til personlig udvikling igennem kontakt med terapeut og dyr. Vores "fælles tredje" har stor betydning for forløbet. Vores erfaring er, at der ofte skal mere end samtaler til, for at opnå følelsesmæssig udvikling. Det handler om at mærke sig selv.


 

Rideterapi/dyreassisteret terapi


Rideterapi dækker bredt over forskellige aktiviteter med heste og ponyer. Der er ikke krav om, at man skal sidde på en hest. Andre dyr (hund/kanin/æsel) inddrages i det omfang der måtte være behov for det. Det foregår som "ene time" hvor man har gård, dyr og terapeut for sig selv. Det er terapeutens ansvar, at give passende udfordringer, så barnet eller den unge, oplever sig selv som succesfuld. Forælder eller plejeforælder kan være med i processen, når målet med terapien er at styrke tilknytning.


 

Legeterapi (theraplay ® inspireret)


Theraplay er interaktiv og sjov legeterapi. Metoden bliver brugt til børn med sociale, følelses- udviklings- og adfærdsmæssige udfordringer. Målet er at skabe tilknytning, selvregulering, selvværd og tillid.


Theraplay forløb arrangeres altid i samarbejde med certificeret theraplay terapeut, og tilrettelægges ud fra en konkret vurdering.


 

Samtaler


Vi tilbyder samtaler, som kan være coaching, terapeutiske samtaler eller supervision.


 

Andre individuelle forløb:


 

Pædagogisk ridning.

Ene time med ridning/omgang med heste. Det er den pædagogiske medarbejders ansvar at barnet/den unge får passende udfordringer, så der sker en positiv udvikling.


 

Angsthåndtering.

Vejledning baseret på "cool kids" metoden. Forløb for børn og unge, som er udfordret af angst. Angst er ikke en sygdom, men børn og unge med angst har brug for hjælp, for at have et godt skole- og fritidsliv. Cool kids instruktøren arbejder med barn (og forældre) omkring tanker, følelser, krop og handling.


 

Mentor/støtte kontaktperson


For dig som har fået bevilling på personlig støtte i form af mentor eller støtte/


kontaktperson igennem din kommune. Vi har især erfaring inden for arbejdsmarked og børn/familie, som støtte i forhold til at møde i praktik, børn/unge, forældre til anbragte børn samt unge i efterværn.


 

Hvorfor heste?


Man behøver hverken at være rytter eller heste-elsker, for at få noget ud af et forløb med heste. I arbejdet med heste, bruger vi mere vores sansende del af hjernen end den tænkende. Sansning er "krybdyrhjernens" eneste sprog. Vi kommer dermed i kontakt med mere instinktive og primitive dele af os selv. Synkronisering og inddragelse af sanserne, regulerer det autonome og limbiske nervesystem. Når klienten går ind i relationen, mærker sig selv og udviser handlekraft, får han eller hun noget virkeligt til at ske - her og nu.


Copyright © All Rights Reserved