DYR & LÆRING

Urd & Co. ApS, Præstetoften 16, Ø. Egesborg, 4735 Mern CVR nr. 37850985


24849339


dorthe@urdogco.dk


Dyr & læring er et individuelt, erhvervsrettet forløb for børn, unge og voksne, uanset erfaringsgrundlag. Det er til dig, som er glad for dyr, og søger faglig/personlig udvikling. Dyr & læring kan være et kort kursus, eller et længerevarende forløb.


 

Du lærer om dyr, og får afprøvet dig selv i forhold til opgaverne. Du udvikler dig ved at omgås dyrene. Du lærer at mærke dig selv, at sætte egne grænser og du bliver mere tydelig. Du bliver også trænet i at aflæse kropssprog. Vi støtter og vejleder hele vejen. Din faglige, personlige og sociale udvikling, har betydning for dine fremtidige beskæftigelsesmuligheder. Dyr & læring er en personlig/faglig udviklingsproces.


 

Hverdagen er forudsigelig og tilpasset den enkelte.


 

Arbejdet med at passe dyr, giver ansvarsfølelse og motivaterer til mødestabilitet. Der er forskel på at have hobbydyr, og arbejde professionelt som f.eks. dyrepasser. Hos os får du mulighed for at afprøve dit ønske om at arbejde med dyr. Du får også mulighed for at tage med på ture, hvor du kan se andre arbejdspladser. Efter et aftalt grundforløb, er der mulighed for ekstern praktik hos en af vores samarbejdspartnere. Det kan f.eks. være inden for landbruget.


 

Dyr & læring kan eventuelt bevilliges af hjemkommunen i henhold til:


 

- Serviceloven (børn og unge)


- Særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU)


- Særligt tilrettelagt projekt i henhold til Lov om Aktiv Beskæftigelse. LAB lovens §2.3 og §2.7.


 

Der udstedes et bevis efter gennemført forløb.


 

 

Copyright © All Rights Reserved